Danmarks største Walk & Talk landskab

Walk & Talk Circles er Danmarks største Walk & Talk landskab etableret i Lautrupparken i Ballerup. Projektet er et pilotprojekt der har til formål at teste muligheden for at rykke mødeaktiviteter ud i det fri. Som en del af pilotprojektet afprøves forskellige ruter i landskabet og pitstops som skal faciliterer udendørs møder. Med udgangspunkt i de erfaringer der kommer ud af pilotprojektet udvikles et helstøbt Walk & Talk koncept der skal danne grundlag for et permanent og skaleret Walk & Talk landskab.

Pilotprojektet, Walk & Talk Circles, er blevet til i et samarbejde mellem ZoffmannHolm Landskabsarkitekter, Arkitekt Sofie von der Pahlen, Co creative, Tryg forsikring, Nordea Liv & Pension, Ballerup Kommune og Zenzo Group.

Posted: June 6th, 2013
Categories: Nyheder
Tags:
Comments: 2 Comments.
Comments
Comment from Hanne Taarup - 20 Jul ’17 at 14:47

Hej – hvordan finder jeg et bedre kort til walk & talk ruterne.
På forhånd tak
Hanne

Comment from Kim Sandra Rask - 20 Aug ’18 at 10:00

Kære Grundlæggere af dette projekt,

Fantastisk projekt, er der mulighed for yderligere informationer i form af et interview? Jeg har sendt jer en mail omkring det.

De Bedste Hilsner Kim

QR Code Business Card