Husumgården, Brønshøj

I Brønshøj, ved vejene Frederikssundsvej, Glumsøvej, Gerlevvej og Tersløsevej, ligger tre             3-etagers boligblokke med et stort, hyggeligt og gennemført gårdareal. Dog fungerer den nordligste del af gårdrummet på cirka 600 m2 ikke optimalt.

Skitseforslaget kommer med et bud på ændringer af dette område, der optimerer og gør området mere attraktivt og funktionelt.

Glumsøvej forslag B

 

Skitseforslaget udligger et sammenbindende belægningsmønster over hele opholdsarealet. Belægningen opbrydes af bånd af græsser, blomster og espalier. Disse bånd underinddeler det store opholdsareal og skaber opholdsnicher i varierende størrelser. Den omkringliggende græsplæne trækkes ind over belægningsfladen og sammenbinder græsplænen om opholdsarealet. Den eksisterende beplantning mellem græsplænen og opholdsarealet simplificeres og det forslås at have én gennemgående blomstrende busk så som hortencia.

IMG_2451

 

Posted: February 20th, 2014
Categories: Nyheder
Tags:
Comments: No Comments.
QR Code Business Card