International konference om Stålsat By

20. – 21. september 2012 arrangerede Halsnæs Kommune i samarbejde med Industrimuseet Frederiks Værk og Realdania en international konference om industrien som løftestang for vækst og byudvikling. Zoffmannholm deltog i konferencen hvor der  blev præsenteret en række spændende transformationprojekter fra blandt andet DRU Industriepark i Holland, Sesto San Giovanni, Italien og Norrkoeping, Sverige.

På konferencen blev der også set på hjemlige eksempler fra bla. Køge Kyst og Ph.d Peter Kvistgaard belyste sammenhængen mellem oplevelsesøkonomiske tiltag og regionsudviking. Konferencen gav et inspirerende indblik i hvordan man rundt om i Europa har arbejdet med den industrielle kulturarv og hvordan proces og økonomi er grebet forskelligt an.

Posted: October 3rd, 2012
Categories: Nyheder
Tags:
Comments: No Comments.
QR Code Business Card