Fundraising og partnerskabsstrategier

Torsdag d. 24. maj havde Dansk Landskabsarkitektforening inviteret til uformel torsdag under titlen “Projektudvikling gennem brugerdreven fundraising og partnerskaber”. Arrangementet foregik hos Øbrohus på Østerbro og efter oplæg og rundvisning afsluttedes eftermiddagen med bobler på Ørbrohus tagterrasse med udsigt over østerbros tage.

Bestyrelsesformand Flemming Olsen fra Øbrohus indledte med at fortælle om processen bag etableringen af foreningens nye tagterrasse.

Herefter holdt Bo Holm-Nielsen fra Zoffmannholm Landskabsarkitekter oplæg om fundraising og partnerskabsstrategier. Oplægget tog afsæt i konkrete cases fra Stålsat Vision – Frederiksværk, Prags have – Prags Boulevard og `I make Rotterdam`.

Zoffmannholms erfaringer fra Stålsat Vision i Frederiksværk gennemgik aktørkortlægning, strategiplanlægning, projektejerskab og politik. Processen og faldgrupper blev fremlagt og debateret. Læs hele ansøgningsmaterialet udarbejdet i samarbejde med Halsnæs Kommune og Industrimuseet Frederiks Værk her: “Stålsat vision”

Eksemplerne fra Prags Have og `I make Rotterdam´ gennemgik, hvordan lokale projekter kan løftets af få midler, ildsjæle og mange hænder.

Se præsentationen på her:

[issuu viewmode=presentation layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=120531095019-09a0b9892eb642dd8aa3560a11c2544a docname=pages_from_fundraiseing_og_partnerskabsstrategier- username=zoffmannholm loadinginfotext=Fundraising%20og%20partnerskabsstrategier showhtmllink=true tag=frederiksvaerk width=494 height=382 unit=px]

Posted: May 29th, 2012
Categories: Nyheder
Tags:
Comments: No Comments.
QR Code Business Card