Common Good City Farm – Studietur

Common Good City Farm i LeDroit Park, Washington DC, er som pilotprojekt et flot eksempel på, hvordan urban gardening har løftet en socialt udsat bydel. I LeDroit Park er 1 ud af 4 fattig, 1 ud af 10 lider af sukkersyge og hver 5. er stærkt overvægtig.

Da Gage-Eckington Elementary School lukkede i 2008 flyttede Common Good City Farm ind på skolens tidligere baseballbane og begyndte at opdyrke arealet.

Projektet har gennem uddannelse, hands-on læring og borgerinddragelse, formået at sætte fokus på de sundhedsmæssige problemer i området. På blot 4 år har Common Good City Farm opbygget et netværk på 2000 frivillige, afhold workshops for flere en 1000 borgere og forsyner nu lokalområdet med friske råvare.

Posted: May 15th, 2012
Categories: Nyheder
Tags:
Comments: No Comments.
QR Code Business Card