Urban Farming

 

Det er blevet trendy at være ”bonderøv” og mange søger mod det simple liv, hvor brødet er hjemmebagt og grønsagerne er fra egen have. Dette liv leves ikke længere kun på landet, eller bag ligusterhækkene. Grøntsager og krydderurter sniger sig ind på byens altaner og tagterrasser og flere steder organiseres opdyrkningen af byens arealer i små dyrkningsfællesskaber.

Urban farming er det nye sort og alle vil være med på bølgen. Tendenserne ses i New York, London, København og faktisk også i Aarhus.

ZoffmannHolm holdt oplæg om “Urban Gardening som social platform” med afsæt i Prags Have som case. Dyrkning i byen er et bredt begreb og oplæggets fokus lå på urban gardening, hvor haven er meget mere en blot en nyttehave.

Arrangementet blev afholdt af Danske Landskabsarkitekter Østjylland og Akademisk Arkitektforening Østjylland i fællesskab.

[issuu viewmode=presentation layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=120315105423-b2af7fd1fbd941779b225d47d0cea18a docname=urban_gardening username=zoffmannholm loadinginfotext=Urban%20Gardening showhtmllink=true tag=copenhagen width=420 height=325 unit=px]

 

Posted: March 15th, 2012
Categories: Nyheder
Tags:
Comments: No Comments.
QR Code Business Card