Frederiks Værk – En stålsat vision

 

Kulturarv gøres til dynamo for Frederiksværk

ZoffmannHolm Landskabsarkitekter har i 2011 arbejdet som planlægnings- og kulturkonsulenter for Industrimuseet Frederiksværk og Halsnæs Kommune. Opgaven omhandlede projektudvikling, samt kortlægning af byens potentialer og stedbundne kvaliteter. På baggrund af dette udarbejdede ZoffmannHolm Landskabsarkitekter, i samarbejde med Industrimuseet, fondsansøgningen ”Frederiks Værk – En stålsat vision”.

Resultatet er en bevilling fra fonden Realdania på 600.000 kroner til forundersøgelsen
“Stålsat by”, som skal danne grundlag for en arkitektkonkurrence.

Målet med ”Frederiks Værk – En stålsat vision” er, at den industrielle kulturarv skal danne grundlaget for en helhedsorienteret planlægning, hvor bæredygtig turisme, lokal funderet oplevelsesøkonomi, kulturlivet, lokal identitet og naturgrundlaget sammentænkes.

På sigt vil det øge by og livskvaliteten til gavn for lokale borger og erhvervslivet.

Læs mere her:  ”Frederiks Værk – En stålsat vision”

Posted: January 18th, 2012
Categories: Nyheder
Tags:
Comments: No Comments.
QR Code Business Card