Murergården

Ny plan for Murergården på Indre Nørrebro.

Murergården er en af Nørrebros største gårdrum. Den er offentlig tilgængelige og rummer beboelse og diverse institutioner.

 

Planen vil tilføre et legende og organisk udtryk med fokus på flere opholdsmuligheder, leg, udendørs fitness og regnvandshåndtering. Hovedgrebet er en slyngende kanal, som bliver central for gårdens regnvandshåndtering. Kanalen afgrænser, definerer og opdeler gården i forskellige rum, hvortil der tilknyttes forskellige aktiviteter.

En af planens helt store ændringer bliver omdannelsen af Murergade til en grøn ”kløft”. Murergade er i dag et egentligt gaderum med kørerbane og fortorv og fremstår som et fremmed element i en ellers grøn gård.

Læs den samlede publikation her:

Posted: April 29th, 2015
Categories: Nyheder
Tags:
Comments: No Comments.
QR Code Business Card