Gårdrummene ved Symphogen A/S

 

DSC_0146 beskåret

 

På Pederstrupvej i Ballerup er bygningerne, der tildligere husede NeuroSearch A/S, blevet overtaget af Symphogen A/S. Ved denne omlæggelse har Ernst + Kindt-Larsen Arkitekter stået for en omfattende renovering og opdatering af Henning Larsens stilrene erhvervsbyggeri.

Under programmerne  “ild”, “vand” og “luft” har ZoffmannHolm Landskabsarkitekter projekteret Ernst + Kindt-Larsen Arkitekters skitser og programmeringer. De 3 gårdrum er tænkt med hver sit tematiske særkende. De nye programmeringer skal bidrage til at integrere de 3 gårdrum i hverdagen på Symphogen A/S.

Gårdrummet “ild” ligger i forlængelse af kantineområdet og skal med en central placeret grill og mulighed for servering fungere som kantine under åben himmel.

I gårdrummet “vand” er indtænkt et stort spejlbassin og en vandtrappe. Himmelrefleksioner og klukkende lyde udgør en afstressende ramme om fordybelse og det stille ophold. Beplantningen af blåregn og bærmispel skaber frodige rammer at opholde sig i og se ud på.

Gårdrummet “luft” ligger i forlængelse af et indendørs auditorium. Centralt i dette gårdrum er placeret en tribune, der understøtter udendørs møder eller mindre forlæsninger og præsentationer.

Symphogen A/S blev indviet i maj måned 2014.

Posted: September 18th, 2014
Categories: Nyheder
Tags:
Comments: No Comments.












QR Code Business Card